iS CLINICAL GeneXC Serum

iS CLINICAL GeneXC Serum

Waarom GeneXC Serum?

  • Helpt de tekenen van veroudering te voorkomen
  • Helpt de productie van collageen en elastine te ondersteunen
  • Superieure bescherming door antioxidanten
  • Ondersteunt celgeneratie en metabolisme
  • Helpt de algemene gezondheid en integriteit van de huid te verbeteren
  • Hydrateert de huid

GeneXC Serum is een revolutionaire formule met onze eigen combinatie Extremozymes®, waarvan klinisch bewezen is dat dit helpt de fundering van een gezonde huid te beschermen, revitaliseren en verbeteren, terwijl het tegelijkertijd meerlaags bescherming en zichtbare verbetering op de lange termijn ondersteunt. GeneXC Serum bevat 20% van onze exclusieve vitamine C (L-ascorbinezuur); wat is geformuleerd met een krachtige combinatie van botanisch gewonnen enzymen, antioxidanten en fruitzuren, gewonnen uit zowel land als zee. Deze gloednieuwe ingrediënten werken synergetisch samen om de meest wetenschappelijk geavanceerde, klinisch bewezen voordelen te bieden; het vermindert fijne lijntjes en rimpels en maakt de teint gelijkmatiger, resulterend in een jonger, frisser uiterlijk.

Toepassing

  • Breng 3 tot 5 druppels aan op een gereinigde huid
  • Gebruik in de ochtend

128.00

Z Gratis verzending vanaf €50
Z Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
Z Persoonlijk productadvies

Ingrediënten

Kakadu pruimen extract: een super vrucht die 1000x meer vitamine C bevat dan een sinaasappel. Bevordert de collageen en hyaluron productie van de huid. Vermindert roodheid en zorgt voor een egale, stralende teint.

Vitamine C, L-ascorbic Acid (20.0%): een gestabiliseerde vorm van vitamine C die de heling van de huid bevordert en de huid beschermt tegen beschadigingen door invloeden van buitenaf. Heeft ook een kalmerende werking

Plankton extract, extremozymen®: fytoplankton bevat enzymen die de levensduur van cellen verhoogt, helpt bij het ontgiften van cellen en hydrateert de opperhuid. Plankton herstelt UV-beschadigingen.

Overige ingrediënten: L-Ascorbic Acid (vitamine C), Trehalose, Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf, Plankton Extract & Lecithin, Terminalia Ferdinandiana fruit (kakadupruim) Extract, Plankton Extract – Arginini Ferulate, gemend fruit en Acid Extracts, Superoxide Dismutase (SOD)