Iedere huid verdient de Hydrafacial™

Geavanceerde huidbehandelingen

Behandeling met het bekroonde Hydrafacial™ systeem is uniek. Het innovatieve apparaat combineert meerdere huidbehandelingen die elkaar opvolgen en versterken. De verschillende behandelingsfasen verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen en vullen de huid aan met vitale voedingsstoffen. Het resultaat is direct zichtbaar. Ik ben zeer enthousiast over de resultaten en gun iedereen een mooie, strakke en opgefriste huid, met een prachtige glow.

HydraFacial™ = The best skin of your life

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: reiniging + peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming
Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op de volgende huidproblemen:

  • Uv-schade
  • Zwarte en witte puntjes
  • Verwijde poriën
  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Oneffen teint of textuur
  • Vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels

De behandelmogelijkheden

Tijdens een intake en huidanalyse met de Observ 520 X Pro bepalen we of behandelingen met de Hydrafacial ™ aansluiten bij jouw huidconditie en de gewenste resultaten.

Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 

Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy.