Resultaatgerichte huidbehandelingen

Huidtherapie voor een gezondere huid

 RowDerma is gespecialiseerd in de behandeling van mannen en vrouwen met huidproblemen in het gezicht en/of de hals. Met verschillende behandeltechnieken, de nieuwste apparatuur en cos-medische producten werk ik doelgericht aan huidverbetering en huidverjonging. Voor vrijwel alle behandelingen geldt dat een kuurmatige aanpak het beste langetermijneffect heeft.

Intake met Observ X Pro

Huidverbetering start met een intakegesprek en een gedetailleerde huidanalyse. Met behulp van geavanceerde apparatuur bekijk ik samen met jou de gezondheid van je huid en de verschillende huidlagen. 

Facials

Op basis van de huidanalyse stellen we vast welke gezichtsbehandeling en welke productlijn passen bij jouw huidconditie en de gewenste huidverbetering. Het regelmatig ondergaan van facials draagt bij aan blijvende resultaten. 

Peelings

Een peeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en verwijdert dode huidcellen. Op basis van de huidanalyse bekijken we welke peeling en welk product passen bij jouw huidtype en de gewenste huidverbetering of huidverjonging. 

Microneedling

Microneedling met de Skinpen is een behandeling waarbij de huid op een zachte manier wordt bewerkt met micronaaldjes. Dit zorgt, in de weken na de behandeling, voor de aanmaak van vernieuwend collageen en elastine in je huid.

Coagulatie

Ontsierende plekjes en oneffenheden zoals bloedblaasjes of steelwratten laten verwijderen? Coagulatiebehandeling met de Zapper – verhitting met een dunne naald – brandt de ongewenste huidoneffenheden op veilige wijze weg.

Acnetherapie

Acne wordt ervaren als pijnlijk, ontsierend en onaangenaam. Met een kuurmatige aanpak van dieptereiniging en peelings behandelen en verminderen we (actieve) acne. De huid wordt rustiger en egaler; het effect is snel zichtbaar.

CRYOTHERAPIE

Last van oneffenheden op de huid van je gezicht of hals? Deze zijn zeer precies te behandelen met de Cryopen (extreme kou). 

Dermatografie

Medische pigmentatie kan een oplossing bieden voor reconstructie en herstel van littekens en verkleuringen op het lichaam. Ik ben gediplomeerd dermatograaf en gebruik bij deze specialistische
behandeling nieuwe 3D technologie.

Hydrafacial

Behandeling met het bekroonde Hydrafacial™ systeem is uniek. Het innovatieve apparaat combineert meerdere huidbehandelingen die elkaar opvolgen en versterken.

Behandeling CryoPen

Last van oneffenheden op de huid van je gezicht of hals? Deze zijn zeer precies te behandelen met de Cryopen (extreme kou). 

Ledlicht-therapie

Ledlicht-therapie is een bewezen veilige en pijnloze huidbehandeling. Een gezichtsmasker met daarin 700 kleine ledlampjes wordt op een specifieke golflengte en kleur ingesteld. Iedere golflengte heeft een eigen functie. Deze selecteer ik voorafgaand aan de behandeling op basis van je huidconditie en het gewenste effect. Het ledlicht dringt de huid diep binnen, geeft energie af en activeert je huidcellen. Dit proces stimuleert het zelfhelende vermogen van je huid. Dat betekent meer collageen, extra hydratatie en meer elasticiteit. En dat zie je, zelfs al na één behandeling.

No Needle Skin Booster

Deze gepatenteerde formule wordt gezien als een bio revitaliserende huidbehandeling. PRX-T33 wordt op de huid aangebracht en intensief ingemasseerd, waarna de actieve ingrediënten hun werk doen. Dat wil zeggen dat de huid zelf stevig wordt geactiveerd, met prachtige resultaten. De korte behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, hydrateert de diepere huidlagen en herstelt jouw huid van binnenuit. In tegenstelling tot een TCA-peeling is er bij deze behandeling geen hersteltijd nodig; het resultaat is direct zichtbaar.

 

Onze productlijnen

Als huidtherapeut werk ik uitsluitend met bewezen veilige en effectieve producten, voor de mooiste resultaten.

IS Clinical
Effectieve en resultaatgerichte huidverzorgingsserie in de categorie cosmeceuticals. De producten zijn sinds 2003 verkrijgbaar in de VS. Het label heeft de afgelopen jaren wereldwijd veel erkenning gekregen van journalisten, klinieken, plastisch chirurgen, dermatologen, huidtherapeuten en gebruikers. De IS Clinical producten zorgen snel voor zichtbare en blijvende resultaten. De serie is gebaseerd op de puurste, beste en natuurlijke botanische ingrediënten, die allemaal klinisch zijn getest.

Mesoestetic
De Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium, gevestigd in Barcelona. Als een van de weinige bedrijven ter wereld brengen zij producten op de markt voor zowel esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsspecialisten. De producten zijn doeltreffend, resultaatgericht en gepatenteerd. De resultaten zijn onderbouwd met tal van wetenschappelijke studies. Mesoestetic is niet cosmetisch, maar cos-medisch.