Skincare to the next level

Huidtherapeut Rowena Serno-Groen

Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor huidverzorging. Ik heb altijd geweten dat ik daar mijn werk van wilde maken. Een groot deel van mijn jeugd woonde ik in Mozambique en Zuid-Afrika, en ik ben Engelstalig opgevoed. Een opleiding tot schoonheidsspecialiste was een logische eerste stap in mijn professionele ontwikkeling. Al snel ontdekte ik dat ik mijn cliënten meer wilde bieden dan reiniging, huidverzorging en ontspanning. Hoogwaardige behandelingen bij huidproblemen en huidaandoeningen; dat werd mijn nieuwe uitdaging. In 2014 heb ik mijn Bachelor of Health Huidtherapie behaald aan de Hogeschool Utrecht.

Huidtherapie en Dermatografie

Na mijn afstuderen werkte ik als huidtherapeut in verschillende klinieken en praktijken. Naast diverse huidverbeteringsbehandelingen verzorgde ik laserbehandelingen voor het verwijderen van tatoeages. Daar ontmoette ik mensen die ontevreden waren over hun permanente make-up. Dat was voor mij de aanleiding om een aanvullende opleiding PMU en de Master Dermatografie te volgen aan de PMU-academie Hulscher Cosmetics. Naast huidtherapie verzorg ik professionele, verfraaiende en camouflerende Dermatografie-behandelingen.

Huidverbetering is samenwerking

Iedereen is anders en iedere huid heeft andere behoeftes. Een “one size fitts all” benadering werkt dan ook niet bij huidbehandeling of Dermatografie. Daarom hanteer ik een individuele aanpak en neem ik de tijd voor de behandelingen. Om erachter te komen wat voor jou het beste werkt, begin ik de behandelingen met een uitgebreide intake en huidanalyse met behulp van geavanceerde apparatuur. Zo brengen we in kaart wat je wensen, behoeftes en mogelijkheden zijn. Ik sta voor kwaliteit, en samen werken we aan de best haalbare resultaten. Naast de behandelingen is het belangrijk dat je zelf ook actief aandacht besteedt aan je gezondheid en de verzorging van je huid.

 

RowDerma in Noordwijk

Inmiddels werk ik al jaren met veel passie en plezier als zelfstandig huidtherapeut. Ik streef naar de meest natuurlijke en realistische resultaten en beheers verschillende effectieve behandeltechnieken. Je vindt mijn praktijk RowDerma op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Ik help je graag met een optimaal gezonde huid, waardoor je lekkerder in je vel zit.

Rowena Serno-Groen
Afgestudeerd Huidtherapeut

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.